Al vele jaren het grote succes
Afhankelijk van de leeftijd, het aantal kinderen en uw wensen, passen we het programma aan.

Kinderfeestjes worden bij ons op de Zaterdag gehouden, soms maken we een uitzondering voor een feestje op de Zondag.

(Het is niet mogelijk om door de week een kinderfeestje te houden)

 

Neem tijdig contact met ons op om uw gewenste datum en tijd te bespreken want vol is vol!

 

Feestje 1: My little pony (Totale tijd 1 uur)

Dit feestje is geschikt voor de jongste deelnemers.

We beginnen met een borstel uitleg, daarna gaan we samen de pony’s borstelen en kammen. (30 min)

Na het borstelen van de pony's gaan we pony rijden, er gaat een klein pony wagentje mee zodat ook de kleinste deelnemers die het contact met paarden spannend vinden mee kunnen. Daarnaast gaan er rijpony’s mee. De kinderen zullen halverwege de rit wisselen. Hierdoor zitten ze een halve rit op de pony en een halve rit op het ponywagentje. (30 min)

De kosten voor dit feestje zijn 50 euro (voor 6 deelnemers) Elke extra deelnemer aan dit feestje kost 5 euro extra. 

Wij kunnen dit feestje tot 6 deelnemers zelf begeleiden. Voor extra kinderen dient u zelf begeleiding mee te nemen tijdens de wandeltocht.

 

 

Feestje 2: Penny (Totale tijd 2 uur)

Dit feestje is geschikt voor de iets grotere kinderen die al wat meer durven.

We beginnen met een uitgebreide borstel uitleg, daarna gaan we samen de pony’s borstelen en kammen. (30 min)

Na het borstelen en kammen gaan we pony rijden. Elke deelnemer krijgt zijn eigen pony om een heerlijke tocht door het park te maken.(30 min)

Bij terugkomst is er een half uurtje pauze, door u zelf in te vullen door bijvoorbeeld het eten van een taartje of uitpakken van cadeautjes. (30 min)

De hele groep incl. begeleiding gaat mee in onze paard met wagen om een grote rondrit door het stadspark te maken. Hierin kunt u de grootste bezienswaardigheden van het stadspark bekijken. (30 min)

De kosten voor dit feestje zijn 100 euro (voor 6 deelnemers) Elke extra deelnemer aan dit feestje kost 7,50 euro extra

Voor een feestje van 6 kinderen dient u zelf 1 begeleider mee te brengen tijdens het wandelen met de pony's. Voor extra kinderen dient u zelf begeleiding mee te nemen tijdens de wandeltocht. Elke begeleider kan met 2 pony's meewandelen.

 

 

Feestje 3: Paardenfan (totale tijd 2 uur)

Dit feestje is geschikt voor de grotere kinderen die al iets meer durven.

We beginnen met een uitgebreide borsteluitleg, daarna gaan we samen pony's borstelen en kammen. (30 min)

Hierna gaan we pony rijden. Elke deelnemer krijgt zijn eigen pony om een heerlijke extra lange (onze langste route) tocht door het park te maken. (45 min)

Na het pony rijden is er een pauze van 15 minuten die u zelf kunt invullen. Er bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om bij de kiosk een tafeltje te reserveren. Daarnaast zijn er ook picknick banken in het park waar u een taartje kunt eten of cadeautjes kunt uitpakken. (15 min)

Als de pauze geweest is gaan we in een grote kar achter onze fjorden Pawla en Guus een prachtige ronde door het park maken. De papa's en mama's kunnen ook mee in de paard met wagen. (30 min)

De totale kosten voor dit feestje zijn 120 euro. (voor 6 deelnemers) Elke extra deelnemer aan dit feestje kost 9 euro extra

Voor een feestje van 6 kinderen dient u zelf 1 begeleider mee te brengen tijdens het wandelen met de pony's. Voor extra kinderen dient u zelf begeleiding mee te nemen tijdens de wandeltocht.

Elke begeleider kan met 2 pony's wandelen.

 

Bij de boeking van een feestje ontvangen wij graag telefoontje op 06-23927298 zodat we u van informatie kunnen voorzien. Indien u al weet wat u wilt boeken kunt u een whatts-app bericht sturen naar 06-36364539 met daarin de volgende informatie:

- Op welke datum en tijd u graag wilt komen.

- Hoeveel kinderen er komen, leeftijd van de kinderen 

- Welk type feestje u wenst. 

 

Voorwaarden voor het boeken van een kinderfeestje:

Let op wij hebben alleen wandelpony’s, hierdoor rijden de kinderen altijd aan de hand. (zonder hoofstel) Onze pony’s zijn over het algemeen geschikt voor kinderen tot en met 8 jaar oud.

Als u een feestje boekt krijgt u een bevestiging via whatts-app en een tikkie toegestuurd. Deze tikkie dient binnen 24 uur betaald te zijn. Na betaling van de tikkie staat het feestje definitief in onze agenda.

U betaald altijd voor het gehele feestje. Zo bent u er zeker van dat het aantal pony's dat u nodig heeft voor de kinderen klaar staan.

Mocht u toch nog extra kindjes mee willen nemen dan kunt u dit tot maximaal 48 uur voor aanvang feestje overleggen via 06-23927298. (voorkom telleurstelling en overleg telefonisch want vol=vol)    

Bij ons gaan kinderfeestjes ALTIJD door. Annuleren van het feestje is niet mogelijk i.v.m. personeel dat voor uw feestje is ingehuurd.

 

 

 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij werken met levende dieren.
Als we vanwege ziekte of bijzondere omstandigheden het programma moeten aanpassen zullen we dat met u bespreken.
Het welzijn van de dieren staat altijd voorop.
We vragen daarvoor uw begrip.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Borstelen

Allereerst krijgen de kinderen uitleg over de pony's en de wijze waarop ze worden verzorgd.
Vooral is natuurlijk belangrijk welke borstel we waar voor gebruiken en hoe ze zo mooi mogelijk gemaakt kunnen worden.

Dan gaan de kinderen zelf borstelen. Dit gebeurt in groepjes van twee. Want een pony is best wel groot als je hem helemaal alleen zou moet borstelen

 Borstellen
 Borstelen  Borstelen
   
   

Ponyrijden: 

Als ze mooi zijn schoongeborsteld en voorzien van een zadel gaan we natuurlijk rijden. Bij het my little pony feestje is er ook een karretje, zo kan er worden gewisseld en als er kinderen zijn die niet durven te rijden kunnen deze op het karretje blijven zitten. De tocht duurt gemiddeld een half uur. De kinderen zullen dit prachtig vinden. De grotere kinderen willen liever een eigen pony waardoor het penny feestje passender is. Bij het penny feestje hebben ze afhankelijk van wat er geboekt wordt een eigen pony voor 30 of 45 minuten om op te rijden.

 
   
   

Open wagen door het park: (bij het penny en paardenfan feestje)

En tot besluit is er natuurlijk onze open wagen rit door het gehele park. Er zullen twee van onze fjorden voor staan die de wagen door het park zullen trekken. De begeleiding en alle kinderen kunnen tegelijk in de kar zitten voor een prachtige tocht door het stadspark van Groningen.

Als we zeggen open wagen dan is dat het prachtige nieuwe rijtuig waarop je een fraai uitzicht hebt en tijdens de rit ook nog eens mooi bruin kleurt door de zon.

 
   
De kleine huifkar  Bart en Floor