Al vele jaren het grote succes
Afhankelijk van de leeftijd, het aantal kinderen en uw wensen, passen we het programma aan.

Kinderfeestjes kunnen worden georganiseerd op Zaterdagen en Zondagen. (Het is niet mogelijk om dit door de week te doen)

Op de zaterdag en zondag organiseren we feestjes de tijden gaan in overleg.

Neem tijdig contact met ons op om uw gewenste datum te bespreken want vol is vol. Vanwege de beperkte beschikbaarheid graag zoveel mogelijk bellen met 0623927298

 

 

 • Hoe kan het programma er uit zien?
 • Inleiding met uitleg over de pony's
 • Pony's borstelen en verzorgen.
 • Ponyrijden en rijden op de ponywagen. We maken dan een prachtige wandeling door het Groninger Stadspark
 • De kinderen die niet op de pony durven te zitten, kunnen uiteraard de gehele tocht maken op de ponywagen.
 • Met de huifkar gaan we door het park rijden. Hiervoor staan 2 van onze 4 fjorden. We zullen ook wat vertellen over onze fjorden. Het kan dus zijn dat Floor, Guus, Pawla of Lesly ervoor staat. Zij zullen er een mooie rit van maken zodat de kinderen plezier hebben.
 • Op de open wagen kunnen ook rolstoelen worden meegenomen. De open wagen is op dit moment de meest gebruikte wagen. Bij mooi weer heb je dan ook een prachtig uitzicht door het park. 
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Let op! we werken met levende dieren.
  Als we vanwege ziekte of bijzondere omstandigheden het programma moeten aanpassen zullen we dat met u bespreken.
  Het welzijn van de dieren staat altijd voorop.
  We vragen daarvoor uw begrip.
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  De kosten:
 • Het programma duurt ongeveer 2 uur. Hiervan heeft u 30 minuten de tijd om zelf in te vullen door bijvoorbeeld het eten van een taartje of het uitpakken van de cadeautjes voor de jarige.
 • We rekenen per groep tot 6 kinderen 70 euro. Hiervan betaald u 30 euro aan. De rest van de kosten kunt u contant afrekenen na afloop van het feestje. Sinds kort kunt u bij ons ook pinnen. Echter kan het zijn dat er door de hoeveelheid evenementen in het stadspark niet mogelijk is om te pinnen omdat er geen verbinding met het netwerk te maken is, i.v.m. overbelasting, hiervoor vragen we uw begrip. (De 30 euro aanbetaling krijgt u niet retour als u het feestje besluit te annuleren)
 • Elk extra kind (boven het maximaal aantal van 6 kinderen) kost 5 euro extra.
 • Indien de groep groter is dan 6 kinderen moeten we uiteraard extra pony's meenemen zodat iedereen fijn kan rijden en er voldoende begeleiding is. Overleg dat van te voren duidelijk.
 • De kinderboerderij en de speeltuin zijn gratis toegankelijk. Dus buiten eventuele consumpties in de kiosk, zijn er verder geen kosten.
 • De begeleiders mogen natuurlijk gratis mee in de huifkar.

Borstelen

Allereerst een korte uitleg over de pony's en de wijze waarop ze worden verzorgd.
Vooral is natuurlijk belangrijk welke borstel we waar voor gebruiken en hoe ze zo mooi mogelijk gemaakt kunnen worden.

Dan gaan je ze zelf borstelen. Dit gebeurt in groepjes van twee. Want een pony is best wel groot als je hem helemaal alleen zou moet borstelen

 Borstellen
 Borstelen  Borstelen
   
   

Ponyrijden: 

Als ze mooi zijn schoongeborsteld en voorzien van een zadel gaan we natuurlijk rijden. Er is ook een karretje, zo kan er worden gewisseld en als er kinderen zijn die niet durven te rijden dan rijden die uiteraard daar op. De tocht duurt gemiddeld een half uur. De kinderen zullen dit prachtig vinden.

 
   
   

Huifkarrit / rijtuigrit:

En tot besluit is er natuurlijk de huifkar of de open wagen. Meestal gaan we met de open wagen. Er zullen twee van onze fjorden voor staan die de wagen door het park zullen trekken. Met zijn allen op reis en tegelijk wat eten drinken.

Als we zeggen open wagen dan is dat het prachtige nieuwe rijtuig waarop je een fraai uitzicht hebt en tijdens de rit ook nog eens mooi bruin kleurt door de zon.

 
   
De kleine huifkar  Bart en Floor