Al vele jaren het grote succes
Afhankelijk van de leeftijd, het aantal kinderen en uw wensen, passen we het programma aan.

Kinderfeestjes kunnen worden georganiseerd op Zaterdag en Zondag. (Het is niet mogelijk om dit door de week te doen)

Neem tijdig contact met ons op om uw gewenste datum en tijd te bespreken want vol is vol. 

 

Vanwege de winterstop kunnen de feestjes pas weer plaats vinden vanaf zaterdag 5 maart 2022.

Feestje 1: My little pony (Totale tijd 1 uur)

Dit feestje is geschikt voor de kleinste deelnemers.

We beginnen met een borsteluitleg, daarna gaan we samen de pony’s borstelen en kammen. (30 min)

Hierna gaan we pony rijden, er gaat een klein pony wagentje mee zodat ook de kleinste deelnemers die het contact met paarden spannend vinden mee kunnen. Daarnaast gaan er rijpony’s mee. De kinderen zullen halverwege de rit wisselen. Hierdoor zitten ze een halve rit op de pony en een halve rit op het ponywagentje. (30 min)

De kosten voor dit feestje zijn 50 euro (voor 6 deelnemers) Elke extra deelnemer aan dit feestje kost 5 euro extra.

 

Feestje 2: Penny (Totale tijd 1 uur)

Dit feestje is geschikt voor de iets grotere kinderen die al wat meer durven.

We beginnen met een uitgebreide borsteluitleg, daarna gaan we samen de pony’s borstelen en kammen. (30 min)

Hierna gaan we pony rijden. Elke deelnemen krijgt zijn eigen pony om een heerlijke grote tocht door het park te maken. Indien er kindertjes bij zijn die het toch te spannend vinden om een eigen pony te rijden, hebben we een ponywagentje beschikbaar om deze rit mee te wandelen.(30 min)

De kosten voor dit feestje zijn 65 euro (voor 6 deelnemers) Elke extra deelnemer aan dit feestje kost 6,50 extra.

Pennyfeestje met uitbreiding: (Totale tijd 1 uur en 15 minuten)

Op het Penny feestje is een uitbreiding mogelijk. Het is mogelijk om i.p.v. 30 minuten te rijden, 45 minuten te rijden. De kosten voor het feestje zijn dan 75 euro (voor 6 deelnemers) Elke extra deelnemer kost 7,50

 

 

 

Voorwaarden voor het boeken van een kinderfeestje:

Let op wij hebben alleen wandelpony’s, hierdoor rijden de kinderen altijd aan de hand. (zonder hoofstel) Onze pony’s zijn over het algemeen geschikt voor kinderen tot en met 8 jaar oud.

Als u een feestje boekt krijgt u een bevestiging en factuur via de mail met een bijlage waarin uw boeking staat. De factuur dient binnen 48 uur betaald te zijn.

U feestje is definitief geboekt wanneer de factuur betaald is. U betaald altijd voor het gehele feestje van 6 kindjes.

Mocht u extra kindjes (boven de 6 deelnemers van het feestje) mee willen nemen dan kunt u dit tot maximaal 48 uur van te voren overleggen alleen via de telefoon met Mark 06-23927298         De extra kindjes kunt u na afloop van het feestje contant of per pin betalen.

Wanneer u het feestje annuleert krijgt u geen geld retour. Dit i.v.m. de boeking van personeel op feestjes. Bij ons gaan de feestjes altijd door. Mocht het feestje door de richtlijnen van het RIVM niet door kunnen gaan (omdat we bijvoorbeeld gesloten moeten blijven van de overheid) dan krijgt u altijd het geld van ons retour.

Feestjes zijn onder optie te boeken via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en direct via een telefonische reservering : 06-23927298 en op de ponybaan

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij werken met levende dieren.
Als we vanwege ziekte of bijzondere omstandigheden het programma moeten aanpassen zullen we dat met u bespreken.
Het welzijn van de dieren staat altijd voorop.
We vragen daarvoor uw begrip.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Feestje 3: Paardenfan (Totale tijd 2 uur)

 

Dit feestje is geschikt voor de iets grotere kinderen die al wat meer durven.

We beginnen met een uitgebreide borsteluitleg, daarna gaan we samen de pony’s borstelen en kammen. (30 min)

Hierna gaan we pony rijden. Elke deelnemen krijgt zijn eigen pony om een heerlijke grote tocht door het park te maken. Indien er kindertjes bij zijn die het toch te spannend vinden om een eigen pony te rijden hebben we een ponywagentje beschikbaar om deze rit mee te wandelen.(45 min)

Na het ponyrijden is er 15 minuten pauze, door u zelf in te vullen met bijvoorbeeld het eten van een taartje of drinken van limonade. (Bij de kiosk is er de mogelijkheid om een tafeltje te reserveren indien u iets te eten of drinken van de kiosk nuttigt, daarnaast zijn er picknickbanken in het park en kunt u ook altijd zelf eten en drinken meenemen)

Na de pauze gaan we gezamenlijk een grote ronde in de huifkar maken. In de huifkar kunnen de papa’s en mama’s ook meereizen. (30 min)

Borstelen

Allereerst krijgen de kinderen uitleg over de pony's en de wijze waarop ze worden verzorgd.
Vooral is natuurlijk belangrijk welke borstel we waar voor gebruiken en hoe ze zo mooi mogelijk gemaakt kunnen worden.

Dan gaan de kinderen zelf borstelen. Dit gebeurt in groepjes van twee. Want een pony is best wel groot als je hem helemaal alleen zou moet borstelen

 Borstellen
 Borstelen  Borstelen
   
   

Ponyrijden: 

Als ze mooi zijn schoongeborsteld en voorzien van een zadel gaan we natuurlijk rijden. Er is ook een karretje, zo kan er worden gewisseld en als er kinderen zijn die niet durven te rijden dan rijden die uiteraard daar op. De tocht duurt gemiddeld een half uur. De kinderen zullen dit prachtig vinden.

 
   
   

Huifkarrit / rijtuigrit:

En tot besluit is er natuurlijk de huifkar of de open wagen. Meestal gaan we met de open wagen. Er zullen twee van onze fjorden voor staan die de wagen door het park zullen trekken. Met zijn allen op reis en tegelijk wat eten drinken.

Als we zeggen open wagen dan is dat het prachtige nieuwe rijtuig waarop je een fraai uitzicht hebt en tijdens de rit ook nog eens mooi bruin kleurt door de zon.

 
   
De kleine huifkar  Bart en Floor