Al vele jaren het grote succes
Afhankelijk van de leeftijd, het aantal kinderen en uw wensen, passen we het programma aan.

Kinderfeestjes worden alleen georganiseerd op Zaterdag of Zondag. (Het is niet mogelijk om dit door de week te doen)

U kunt weer kinderfeestjes boeken vanaf maart 2023.

Neem tijdig contact met ons op om uw gewenste datum en tijd te bespreken want vol is vol. 

 

Feestje 1: My little pony (Totale tijd 1 uur)

Dit feestje is geschikt voor de kleinste deelnemers.

We beginnen met een borsteluitleg, daarna gaan we samen de pony’s borstelen en kammen. (30 min)

Hierna gaan we pony rijden, er gaat een klein pony wagentje mee zodat ook de kleinste deelnemers die het contact met paarden spannend vinden mee kunnen. Daarnaast gaan er rijpony’s mee. De kinderen zullen halverwege de rit wisselen. Hierdoor zitten ze een halve rit op de pony en een halve rit op het ponywagentje. (30 min)

De kosten voor dit feestje zijn 50 euro (voor 6 deelnemers) Elke extra deelnemer aan dit feestje kost 5 euro extra.

U kunt los paard en wagen bijboeken voor 30 euro. De gehele groep incl. begeleiders kan dan een half uur in de wagen met onze grote Fjorden door het Stadspark. (Totale tijd is dan 1,5 uur)

 

Feestje 2: Penny (Totale tijd 1 uur)

Dit feestje is geschikt voor de iets grotere kinderen die al wat meer durven.

We beginnen met een uitgebreide borsteluitleg, daarna gaan we samen de pony’s borstelen en kammen. (30 min)

Hierna gaan we pony rijden. Elke deelnemer krijgt zijn eigen pony om een heerlijke tocht door het park te maken.(30 min)

De kosten voor dit feestje zijn 70 euro (voor 6 deelnemers) Elke extra deelnemer aan dit feestje kost 7 euro extra

U kunt los paard en wagen bijboeken voor 30 euro. De gehele groep incl. begeleiders kan dan een half uur in de wagen met onze grote Fjorden door het Stadspark. (Totale tijd is dan 1,5 uur)

 

Feestje 3: Paardenfan (totale tijd 2 uur)

Dit feestje is geschikt voor de grotere kinderen die al iets meer durven.

We beginnen met een uitgebreide borsteluitleg, daarna gaan we samen pony's borstelen en kammen. (30 min)

Hierna gaan we pony rijden. Elke deelnemer krijgt zijn eigen pony om een heerlijke extra lange (onze langste route) tocht door het park te maken. (45 min)

Na het pony rijden is er een pauze van 15 minuten die u zelf kunt invullen. Er bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om bij de kiosk een tafeltje te reserveren. Daarnaast zijn er ook picknick banken in het park waar u zelf wat spulletjes voor mee kunt nemen. (15 min)

Als de pauze geweest is gaan we in een grote kar achter onze fjorden Pawla en Guus een prachtige ronde door het park maken. De papa's en mama's kunnen ook mee in de paard met wagen. (30 min)

De totale kosten voor dit feestje zijn 110 euro. (voor 6 deelnemers) Elke extra deelnemer aan dit feestje kost 8 euro extra

 

Bij de boeking van een feestje ontvangen wij graag een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de volgende informatie: Op welke datum en tijd u graag wilt komen. Hoeveel kinderen er komen, leeftijd van de kinderen en welk type feestje u wenst. (met of zonder huifkar)

Voorwaarden voor het boeken van een kinderfeestje:

Let op wij hebben alleen wandelpony’s, hierdoor rijden de kinderen altijd aan de hand. (zonder hoofstel) Onze pony’s zijn over het algemeen geschikt voor kinderen tot en met 8 jaar oud.

Als u een feestje boekt krijgt u een bevestiging en factuur via de mail met een bijlage waarin uw boeking staat. De factuur dient binnen 48 uur betaald te zijn.

U feestje is definitief geboekt wanneer de factuur betaald is. U betaald altijd voor het gehele feestje. 

Mocht u extra kindjes mee willen nemen dan kunt u dit tot maximaal 48 uur van te voren overleggen alleen via de telefoon met Mark 06-23927298         De extra kindjes kunt u na afloop van het feestje contant of per pin betalen.

Wij kunnen feestjes tot 6 kinderen zelf begeleiden. Indien u meer kinderen mee wilt nemen, dient u zelf extra begeleiders mee te nemen die met pony's kunnen wandelen. 

Wanneer u het feestje annuleert krijgt u geen geld retour. Dit i.v.m. de boeking van personeel op feestjes. Bij ons gaan de feestjes altijd door. Mocht het feestje door de richtlijnen van het RIVM niet door kunnen gaan (omdat we bijvoorbeeld gesloten moeten blijven van de overheid) dan krijgt u altijd het geld van ons retour.

Feestjes zijn onder optie te boeken via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en direct via een telefonische reservering : 06-23927298 en op de ponybaan

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij werken met levende dieren.
Als we vanwege ziekte of bijzondere omstandigheden het programma moeten aanpassen zullen we dat met u bespreken.
Het welzijn van de dieren staat altijd voorop.
We vragen daarvoor uw begrip.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Borstelen

Allereerst krijgen de kinderen uitleg over de pony's en de wijze waarop ze worden verzorgd.
Vooral is natuurlijk belangrijk welke borstel we waar voor gebruiken en hoe ze zo mooi mogelijk gemaakt kunnen worden.

Dan gaan de kinderen zelf borstelen. Dit gebeurt in groepjes van twee. Want een pony is best wel groot als je hem helemaal alleen zou moet borstelen

 Borstellen
 Borstelen  Borstelen
   
   

Ponyrijden: 

Als ze mooi zijn schoongeborsteld en voorzien van een zadel gaan we natuurlijk rijden. Bij het my little pony feestje is er ook een karretje, zo kan er worden gewisseld en als er kinderen zijn die niet durven te rijden kunnen deze op het karretje blijven zitten. De tocht duurt gemiddeld een half uur. De kinderen zullen dit prachtig vinden. De grotere kinderen willen liever een eigen pony waardoor het penny feestje passender is. Bij het penny feestje hebben ze afhankelijk van wat er geboekt wordt een eigen pony voor 30 of 45 minuten om op te rijden.

 
   
   

Huifkarrit / rijtuigrit:

En tot besluit is er natuurlijk de huifkar of de open wagen. Meestal gaan we met de open wagen. Er zullen twee van onze fjorden voor staan die de wagen door het park zullen trekken. Met zijn allen op reis en tegelijk wat eten drinken.

Als we zeggen open wagen dan is dat het prachtige nieuwe rijtuig waarop je een fraai uitzicht hebt en tijdens de rit ook nog eens mooi bruin kleurt door de zon.

 
   
De kleine huifkar  Bart en Floor